Caserole plastic catering

  • Caserole plastic catering
  • caserola-model-titanic-709-2

Caserole plastic catering Caserole plastic cateringcaserola-model-titanic-709-2 Caserole plastic catering

Caserole plastic (model TITANIC – 4092), fara capac pentru produse de fast-food, produse de catering, cofetarii, supermarketuri, magazine alimentare etc.

Dimensiuni caserole:
– exterior (baza) – 154x100x35mm
– capacul – 170x120mm
– capacitate – aprox.475ml
Putem realiza si alte modele de caserole din plastic, la comanda, dupa specificatia clientului.

Dimensiuni Chese / Caserole Caserole plastic catering

Despre Process Color :

Realizam diverse ambalaje din plastic sau carton, pentru produse alimentare si nealimentare, ca de exemplu:

Ambalaje cadouri pentru produse nealimentare (cosmetice, produse de birotica, aranjamente florale, lumanari, produse decorative, bratari, coliere etc), ambalaje cadouri pentru nunti (in care se introduc marturiile de nunta), ambalaje cadouri pentru evenimente corporate (aniversarea a 20 de ani de la infiintarea firmei, spre exemplu), ambalaje cadouri de Paste, ambalaje cadouri de Craciun, ambalaje cadouri de ziua femeii, ambalaje cadouri pentru Valentine’s Day.
Ambalaje cadouri cu ocazia participarii la targuri si expozitii, ambalaje cadouri pentru angajati, ambalaje cadouri pentru partenerii de afaceri.
Cutii cadouri, din plastic pentru diverse cadouri: decoratiuni, ornamente, accesorii, esarfe etc. Se pot executa si alte modele de cutii, in functie specificatiile clientului.
Cutiute bijuterii, accesoriimarturii de nunta sau alte produse mici. De asemenea, cutiutele le putem personaliza la cerere, cu sigla clientului, direct pe material.

Produse similare...