Posetute pentru carduri acces cladire si parcare

  • Posetute pentru carduri acces cladire si parcare
  • posetute-din-plastic-pentru-legitimatii-1523-2
  • posetute-din-plastic-pentru-legitimatii-1523-3
  • posetute-din-plastic-pentru-legitimatii-1523-4

Posetute pentru carduri acces cladire si parcare Posetute pentru carduri acces cladire si parcareposetute-din-plastic-pentru-legitimatii-1523-2 Posetute pentru carduri acces cladire si parcareposetute-din-plastic-pentru-legitimatii-1523-3 Posetute pentru carduri acces cladire si parcareposetute-din-plastic-pentru-legitimatii-1523-4 Posetute pentru carduri acces cladire si parcare

Posetute din plastic pentru carduri acces cladire si parcare etc.

Posetutele au dimensiunea exterioara de 94x148mm.
Contin:
– pe fata – 2 buzunare, unul sub altul, in care se pot introduce un carton sau un card cu dimensiunea 86x56m (in partea de jos) si un carton 86x59mm (in partea de sus)
– pe stape – un buzunar in care se poate introduce un carton de dimensiunea 86x122mm
Banda de sus poate avea o perforatie pentru clips (ca cea din imagine) sau, in plus, 2 gauri pentru lantisor sau snur (optional).
Putem realiza si alte modele de posetute din plastic, in functie de specificatiile clientului.

Despre Process Color :

Realizam diverse ambalaje din plastic sau carton, pentru produse alimentare si nealimentare, ca de exemplu:

Ambalaje cadouri pentru produse nealimentare (cosmetice, produse de birotica, aranjamente florale, lumanari, produse decorative, bratari, coliere etc), ambalaje cadouri pentru nunti (in care se introduc marturiile de nunta), ambalaje cadouri pentru evenimente corporate (aniversarea a 20 de ani de la infiintarea firmei, spre exemplu), ambalaje cadouri de Paste, ambalaje cadouri de Craciun, ambalaje cadouri de ziua femeii, ambalaje cadouri pentru Valentine’s Day.
Ambalaje cadouri cu ocazia participarii la targuri si expozitii, ambalaje cadouri pentru angajati, ambalaje cadouri pentru partenerii de afaceri.
Cutii cadouri, din plastic pentru diverse cadouri: decoratiuni, ornamente, accesorii, esarfe etc. Se pot executa si alte modele de cutii, in functie specificatiile clientului.
Cutiute bijuterii, accesoriimarturii de nunta sau alte produse mici. De asemenea, cutiutele le putem personaliza la cerere, cu sigla clientului, direct pe material.

Produse similare...