Mape plastic, mape carton

  • Mape plastic, mape carton
  • mape-din-plastic-1445-2
  • mape-din-plastic-1445-3
  • mape-din-plastic-1445-4
  • mape-din-plastic-1445-5
  • mape-din-plastic-1445-6
  • mape-din-plastic-1445-7

Mape plastic, mape carton Mape plastic, mape cartonmape-din-plastic-1445-2 Mape plastic, mape cartonmape-din-plastic-1445-3 Mape plastic, mape cartonmape-din-plastic-1445-4 Mape plastic, mape cartonmape-din-plastic-1445-5 Mape plastic, mape cartonmape-din-plastic-1445-6 Mape plastic, mape cartonmape-din-plastic-1445-7 Mape plastic, mape carton

Mape plastic si carton pentru documente.

Mapa din imagine este model 586 si are dimensiunea 215x135x16mm.
Mapele se pot realiza din:
– material plastic (polipropilena) alb sau colorat
– material plastic transparent
– carton alb sau colorat.
Aceste mape se pot personaliza cu logo-ul firmei sau cu alte machete, in functie de evenimentul, programul sau conferinta pentru care sunt comandate.
Putem executa la cerere si alte modele de mape, in functie de specificatiile clientului, la care se pot aplica manere.

Despre Process Color :

Realizam diverse ambalaje din plastic sau carton, pentru produse alimentare si nealimentare, ca de exemplu:

Ambalaje cadouri pentru produse nealimentare (cosmetice, produse de birotica, aranjamente florale, lumanari, produse decorative, bratari, coliere etc), ambalaje cadouri pentru nunti (in care se introduc marturiile de nunta), ambalaje cadouri pentru evenimente corporate (aniversarea a 20 de ani de la infiintarea firmei, spre exemplu), ambalaje cadouri de Paste, ambalaje cadouri de Craciun, ambalaje cadouri de ziua femeii, ambalaje cadouri pentru Valentine’s Day.
Ambalaje cadouri cu ocazia participarii la targuri si expozitii, ambalaje cadouri pentru angajati, ambalaje cadouri pentru partenerii de afaceri.
Cutii cadouri, din plastic pentru diverse cadouri: decoratiuni, ornamente, accesorii, esarfe etc. Se pot executa si alte modele de cutii, in functie specificatiile clientului.
Cutiute bijuterii, accesoriimarturii de nunta sau alte produse mici. De asemenea, cutiutele le putem personaliza la cerere, cu sigla clientului, direct pe material.

Produse similare...