Cutiute pentru Macarons, Minimacarons etc

Cutiute pentru Macarons, Minimacarons Cutiute pentru Macarons, Minimacarons etccutiute-macarons-cutiute-minimacarons-1025-2 Cutiute pentru Macarons, Minimacarons etccutiute-pentru-macarons-minimacarons-1025idCatProd14-3 Cutiute pentru Macarons, Minimacarons etc

Cutiute pentru Macarons, Minimacarons etc

Cutiutele pentru macarons, model 188 (52x52x52mm), sunt formate dintr-o singura bucata. Cutiutele se pot livra pliate, pentru economisirea spatiului de depozitare si transport. Se pot realiza atat din plastic transparent, cat si din carton alb sau colorat.
Putem realiza, la comanda si alte modele de cutiute din plastic, in functie de specificatiile clientului.
Cutiutele pot fi personalizate, la cerere, cu sigla clientului, cu fundite, panglici sau alte accesorii.

Despre Process Color :

Realizam mai multe ambalaje din plastic, cum ar fi: ambalaje cadouri pentru produse alimentare (prajituri, bomboane, macarons etc). De asemenea, mai putem comercializa:

  • Ambalaje cadouri pentru produse nealimentare (cosmetice, produse de birotica, aranjamente florale, lumanari, produse decorative, bratari, coliere etc), ambalaje cadouri pentru nunti (in care se introduc marturiile de nunta), ambalaje cadouri pentru evenimente corporate (aniversarea a 20 de ani de la infiintarea firmei, spre exemplu), ambalaje cadouri de Paste, ambalaje cadouri de Craciun, ambalaje cadouri de ziua femeii, ambalaje cadouri pentru Valentine’s Day.
  • Ambalaje cadouri cu ocazia participarii la targuri si expozitii, ambalaje cadouri pentru angajati, ambalaje cadouri pentru partenerii de afaceri.
  • Cutii cadouri, din plastic pentru diverse cadouri: decoratiuni, ornamente, accesorii, esarfe etc. Se pot executa si alte modele de cutii, in functie specificatiile clientului. Puteti consulta tabelul cu dimensiuni cutii pentru care avem matrite.
  • Cutiute bijuterii, accesorii, marturii de nunta sau alte produse mici. Cutiutele pot fi accesorizate cu panglica sau snur, pe post de maner. De asemenea, cutiutele le putem personaliza la cerere, cu sigla clientului, direct pe material, ca un timbru sec.

Producator ambalaje plastic, ambalaje prajituri, ambalaje torturi, cutii pentru cadouri , caserole pentru prajituri si cutii personalizate.

De asemenea, producem sau personalizam diverse materiale publicitare prin serigrafie, tampografie, tipar, folio, timbru sec, emboss, stantare, perforare, termoformare. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati telefonic sau prin email.

Produse similare...