Cutii rotunde personalizate cadouri

Cutii rotunde personalizate cadouri Cutii rotunde personalizate cadouricutii-plastic-rotunde-cadouri-cutii-plastic-decoratiuni-840-2 Cutii rotunde personalizate cadouri

Cutii rotunde din plastic rotunda (cilindri din plastic) pentru cadouri, decoratiuni, produse cosmetice, jucarii, accesorii, produse artizanat etc.

Ambalajul rotund din imagine are diametrul de 157mm, inaltimea de 4mm, iar inaltimea capacului este de 17mm.
La aceasta cutie din plastic se pot face si alte inaltimi, la cererea clientului.
Cutiile cilindrice se pot personaliza la cerere, cu panglici sau fundite.
Diametrele pentru care avem matrite sunt:
– 3,7cm (inaltimea capacului de 13mm)
– 4,5 cm (capacele au fie forma de hexagon cu inaltimea capacului de 14mm, fie sunt plate cu inaltimea capacului de 12mm)
– 6 cm (inaltimea capacului de 18mm)
– 8 cm (inaltimea capacului de 19mm)
– 10 cm (inaltimea capacului de 18mm)
– 12 cm (inaltimea capacului de 10mm)
– 12,7 cm (inaltimea capacului de 10mm)
– 15,7 cm (inaltimea capacului de 17mm)
– 16,5 cm (inaltimea capacului de 17mm)
– 20 cm (inaltimea capacului de 1,5 cm)
Inaltimea este variabila in functie de necesitatea clientului, inaltimea minima fiind de 40mm.
Putem realiza si alte diametre, clientul achitand separat o matrita.

Despre Process Color :

Realizam mai multe ambalaje din plastic, cum ar fi: ambalaje cadouri pentru produse alimentare (prajituri, bomboane, macarons etc). De asemenea, mai putem comercializa:

  • Ambalaje cadouri pentru produse nealimentare (cosmetice, produse de birotica, aranjamente florale, lumanari, produse decorative, bratari, coliere etc), ambalaje cadouri pentru nunti (in care se introduc marturiile de nunta), ambalaje cadouri pentru evenimente corporate (aniversarea a 20 de ani de la infiintarea firmei, spre exemplu), ambalaje cadouri de Paste, ambalaje cadouri de Craciun, ambalaje cadouri de ziua femeii, ambalaje cadouri pentru Valentine’s Day.
  • Ambalaje cadouri cu ocazia participarii la targuri si expozitii, ambalaje cadouri pentru angajati, ambalaje cadouri pentru partenerii de afaceri.
  • Cutii cadouri, din plastic pentru diverse cadouri: decoratiuni, ornamente, accesorii, esarfe etc. Se pot executa si alte modele de cutii, in functie specificatiile clientului. Puteti consulta tabelul cu dimensiuni cutii pentru care avem matrite.
  • Cutiute bijuterii, accesorii, marturii de nunta sau alte produse mici. Cutiutele pot fi accesorizate cu panglica sau snur, pe post de maner. De asemenea, cutiutele le putem personaliza la cerere, cu sigla clientului, direct pe material, ca un timbru sec.

De asemenea, producem sau personalizam diverse materiale publicitare prin serigrafie, tampografie, tipar, folio, timbru sec, emboss, stantare, perforare, termoformare. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Produse similare...