Cutii plastic figurine ciocolata

Cutii plastic figurine ciocolata Cutii plastic figurine ciocolatacutii-plastic-figurine-ciocolata-1191-2 Cutii plastic figurine ciocolatacutii-plastic-figurine-ciocolata-1191-3 Cutii plastic figurine ciocolatacutii-plastic-figurine-ciocolata-1191idCatProd14-4 Cutii plastic figurine ciocolata

Cutii plastic figurine ciocolata  etc.

Putem executa cuburi din plastic cu urmatoarele dimensiuni:
– model 151 (35x35x35mm)
– model 188 (51x51x51mm)
– model 273 (70x70x70mm)
– model 194 (90x90x90mm)
Toate aceste modele de cutii se livreaza pliate, pentru a se economisi spatiul de depozitare.
Se pot realiza atat din plastic transparent, cat si din carton alb, natur (ca cel din imagine) sau colorat.
Cutiile le putem personaliza, la cerere, cu sigla clientului, funde sau alte accesorii.
Puteti consulta tabelul cu dimensiuni cutii pentru care avem matrite.

Despre Process Color :

Realizam mai multe ambalaje din plastic, cum ar fi: ambalaje cadouri pentru produse alimentare (prajituri, bomboane, macarons etc). De asemenea, mai putem comercializa:

  • Ambalaje cadouri pentru produse nealimentare (cosmetice, produse de birotica, aranjamente florale, lumanari, produse decorative, bratari, coliere etc), ambalaje cadouri pentru nunti (in care se introduc marturiile de nunta), ambalaje cadouri pentru evenimente corporate (aniversarea a 20 de ani de la infiintarea firmei, spre exemplu), ambalaje cadouri de Paste, ambalaje cadouri de Craciun, ambalaje cadouri de ziua femeii, ambalaje cadouri pentru Valentine’s Day.
  • Ambalaje cadouri cu ocazia participarii la targuri si expozitii, ambalaje cadouri pentru angajati, ambalaje cadouri pentru partenerii de afaceri.
  • Cutii cadouri, din plastic pentru diverse cadouri: decoratiuni, ornamente, accesorii, esarfe etc. Se pot executa si alte modele de cutii, in functie specificatiile clientului. Puteti consulta tabelul cu dimensiuni cutii pentru care avem matrite.
  • Cutiute bijuterii, accesorii, marturii de nunta sau alte produse mici. Cutiutele pot fi accesorizate cu panglica sau snur, pe post de maner. De asemenea, cutiutele le putem personaliza la cerere, cu sigla clientului, direct pe material, ca un timbru sec.

Producator ambalaje plastic, ambalaje prajituri, ambalaje torturi, cutii pentru cadouri , caserole pentru prajituri si cutii personalizate.

De asemenea, producem sau personalizam diverse materiale publicitare prin serigrafie, tampografie, tipar, folio, timbru sec, emboss, stantare, perforare, termoformare. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati telefonic sau prin email.

Produse similare...