Cutii plastic cu capac praline

Cutii plastic cu capac praline Cutii plastic cu capac pralinecutie-plastic-praline-680-2 Cutii plastic cu capac pralinecutie-plastic-praline-680-3 Cutii plastic cu capac praline

Cutii plastic cu capac praline.

Cutia are dimensiunea 230x80x25mm (model 473) si este din doua bucati (fund+capac). I se poate adauga un carton colorat la baza si o fundita.
Cutia are in interior 3 chese din plastic, a cate 4 bomboane fiecare.
Dimensiuni chesa:
– exterior – 79x79x12mm
– o alveola – 34x34x12mm
Se pot realiza si alte dimensiuni de cutii din plastic, cantitatea minima fiind de 100buc.
Puteti consulta tabelul cu dimensiuni cutii pentru care avem matrite.

Despre Process Color :

Realizam mai multe ambalaje din plastic, cum ar fi: ambalaje cadouri pentru produse alimentare (prajituri, bomboane, macarons etc). De asemenea, mai putem comercializa:

  • Ambalaje cadouri pentru produse nealimentare (cosmetice, produse de birotica, aranjamente florale, lumanari, produse decorative, bratari, coliere etc), ambalaje cadouri pentru nunti (in care se introduc marturiile de nunta), ambalaje cadouri pentru evenimente corporate (aniversarea a 20 de ani de la infiintarea firmei, spre exemplu), ambalaje cadouri de Paste, ambalaje cadouri de Craciun, ambalaje cadouri de ziua femeii, ambalaje cadouri pentru Valentine’s Day.
  • Ambalaje cadouri cu ocazia participarii la targuri si expozitii, ambalaje cadouri pentru angajati, ambalaje cadouri pentru partenerii de afaceri.
  • Cutii cadouri, din plastic pentru diverse cadouri: decoratiuni, ornamente, accesorii, esarfe etc. Se pot executa si alte modele de cutii, in functie specificatiile clientului. Puteti consulta tabelul cu dimensiuni cutii pentru care avem matrite.
  • Cutiute bijuterii, accesorii, marturii de nunta sau alte produse mici. Cutiutele pot fi accesorizate cu panglica sau snur, pe post de maner. De asemenea, cutiutele le putem personaliza la cerere, cu sigla clientului, direct pe material, ca un timbru sec.

De asemenea, producem sau personalizam diverse materiale publicitare prin serigrafie, tampografie, tipar, folio, timbru sec, emboss, stantare, perforare, termoformare. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Produse similare...