Cutii pentru cupcakes

Cutii pentru cupcakes Cutii pentru cupcakescutii-carton-pentru-cupcakes-1456-2 Cutii pentru cupcakescutii-carton-pentru-cupcakes-1456-3 Cutii pentru cupcakescutii-carton-pentru-cupcakes-1456-4 Cutii pentru cupcakes

Cutii pentru cupcakes, prajituri etc.

Cutia este model 521 si are dimensiunea 100x100x100mm.
Cutia este formata din:
– baza – 100x100x40mm; se poate face din plastic transparent, din carton alb sau colorat (ca in imagine)
– capacul – 100x100x100mm; se poate face din plastic transparent, din carton alb sau colorat
– insertul – 97x97x15mm
– are un decupaj cu diametrul de 65mm
– se poate face din carton alb sau colorat
– are rolul de protejare a prajiturii pe timpul transportului si evita lipirea cremei de peretii cutiei
– este optional, in cazul in care prajitura are tavita ei proprie
Cutiile sunt realizate din materiale cu aviz alimentar.
Cutiile le putem personaliza, la cerere, cu logo-ul clientului sau cu funde (ca in imagine).

Despre Process Color :

Realizam mai multe ambalaje din plastic, cum ar fi: ambalaje cadouri pentru produse alimentare (prajituri, bomboane, macarons etc). De asemenea, mai putem comercializa:

  • Ambalaje cadouri pentru produse nealimentare (cosmetice, produse de birotica, aranjamente florale, lumanari, produse decorative, bratari, coliere etc), ambalaje cadouri pentru nunti (in care se introduc marturiile de nunta), ambalaje cadouri pentru evenimente corporate (aniversarea a 20 de ani de la infiintarea firmei, spre exemplu), ambalaje cadouri de Paste, ambalaje cadouri de Craciun, ambalaje cadouri de ziua femeii, ambalaje cadouri pentru Valentine’s Day.
  • Ambalaje cadouri cu ocazia participarii la targuri si expozitii, ambalaje cadouri pentru angajati, ambalaje cadouri pentru partenerii de afaceri.
  • Cutii cadouri, din plastic pentru diverse cadouri: decoratiuni, ornamente, accesorii, esarfe etc. Se pot executa si alte modele de cutii, in functie specificatiile clientului. Puteti consulta tabelul cu dimensiuni cutii pentru care avem matrite.
  • Cutiute bijuterii, accesorii, marturii de nunta sau alte produse mici. Cutiutele pot fi accesorizate cu panglica sau snur, pe post de maner. De asemenea, cutiutele le putem personaliza la cerere, cu sigla clientului, direct pe material, ca un timbru sec.

Producator ambalaje plastic, ambalaje prajituri, ambalaje torturi, cutii pentru cadouri , caserole pentru prajituri si cutii personalizate.

De asemenea, producem sau personalizam diverse materiale publicitare prin serigrafie, tampografie, tipar, folio, timbru sec, emboss, stantare, perforare, termoformare. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati telefonic sau prin email.

Produse similare...