Cutie rigida cu capac pentru pantofi

Cutie rigida cu capac pentru pantofi

Cutia rigida cu capac pentru pantofi (model 6011 – 6014) cu dim. 29 x 19 x 12 cm, inaltime capac 5 cm, este realizata din carton dur de 2 mm (mucava, carton de legatorie) caserata la interior si exterior cu hartie colorata in masa de diverse culori.
In cutii se poate pune optional hartie pergament, diverse culori.
Realizam, de asemenea, la comanda, si sacosele din hartie in care se vor introduce cutiile de pantofi in momentul vanzarii in magazin.
Hartia pergament si sacosele de hartie le putem personaliza dupa specificatiile clientului.
Grosimea peretilor cutiei poate varia intre 1 si 3 mm. Putem executa la comanda diverse modele de cutii pentru pantofi sau pentru alte produse, in diverse culori sau combinatii de culori.
Produsele se pot personaliza, la cerere, cu sigla clientului: serigrafic, cu folio auriu/argintiu (cu aspect foarte stralucitor) sau cu timbru sec (sigla apasata).

Despre Process Color :

Realizam mai multe ambalaje din plastic, cum ar fi: ambalaje cadouri pentru produse alimentare (prajituri, bomboane, macarons etc). De asemenea, mai putem comercializa:

  • Ambalaje cadouri pentru produse nealimentare (cosmetice, produse de birotica, aranjamente florale, lumanari, produse decorative, bratari, coliere etc), ambalaje cadouri pentru nunti (in care se introduc marturiile de nunta), ambalaje cadouri pentru evenimente corporate (aniversarea a 20 de ani de la infiintarea firmei, spre exemplu), ambalaje cadouri de Paste, ambalaje cadouri de Craciun, ambalaje cadouri de ziua femeii, ambalaje cadouri pentru Valentine’s Day.
  • Ambalaje cadouri cu ocazia participarii la targuri si expozitii, ambalaje cadouri pentru angajati, ambalaje cadouri pentru partenerii de afaceri.
  • Cutii cadouri, din plastic pentru diverse cadouri: decoratiuni, ornamente, accesorii, esarfe etc. Se pot executa si alte modele de cutii, in functie specificatiile clientului. Puteti consulta tabelul cu dimensiuni cutii pentru care avem matrite.
  • Cutiute bijuterii, accesorii, marturii de nunta sau alte produse mici. Cutiutele pot fi accesorizate cu panglica sau snur, pe post de maner. De asemenea, cutiutele le putem personaliza la cerere, cu sigla clientului, direct pe material, ca un timbru sec.

De asemenea, producem sau personalizam diverse materiale publicitare prin serigrafie, tampografie, tipar, folio, timbru sec, emboss, stantare, perforare, termoformare. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Produse similare...