Cutie groasa pentru set cosmetice

Cutie groasa pentru set cosmetice

Cutie promotie cosmetice carton cu grosimea de 2 mm. Cutie cadou mucava de 2 mm. Cutie fund + capac din carton gros cu grosimea de 2 mm si dim. 22 x 22 x 7 cm. Capacul are la exterior hartie personalizata si plastifiata, iar la interior hartie alba. Fundul are la exterior hartie colorata in masa plastifiata iar la interior hartie alba. Grosimea peretilor cutiei poate varia intre 1 si 3 mm.

La cererea clientilor se poate realiza fundul din carton rigid si capacul din plastic transparent. In interiorul cutiei este un insert pentru set cadou cosmetice din plastic transparent, obtinut prin termoformare. Insertul il putem realiza noi din plastic transparent sau colorat.

Cutiile groase pentru set cosmetice se pot personaliza cu sigla clientului, serigrafic, cu folio auriu/argintiu (cu aspect foarte stralucitor) sau cu timbru sec (sigla apasata).

Producem ambalaje din carton rigid (mucava, carton de legatorie) caserate cu hartie alba sau colorata in masa pentru diverse produse.

Despre Process Color :

Realizam mai multe ambalaje din plastic, cum ar fi: ambalaje cadouri pentru produse alimentare (prajituri, bomboane, macarons etc). De asemenea, mai putem comercializa:

  • Ambalaje cadouri pentru produse nealimentare (cosmetice, produse de birotica, aranjamente florale, lumanari, produse decorative, bratari, coliere etc), ambalaje cadouri pentru nunti (in care se introduc marturiile de nunta), ambalaje cadouri pentru evenimente corporate (aniversarea a 20 de ani de la infiintarea firmei, spre exemplu), ambalaje cadouri de Paste, ambalaje cadouri de Craciun, ambalaje cadouri de ziua femeii, ambalaje cadouri pentru Valentine’s Day.
  • Ambalaje cadouri cu ocazia participarii la targuri si expozitii, ambalaje cadouri pentru angajati, ambalaje cadouri pentru partenerii de afaceri.
  • Cutii cadouri, din plastic pentru diverse cadouri: decoratiuni, ornamente, accesorii, esarfe etc. Se pot executa si alte modele de cutii, in functie specificatiile clientului. Puteti consulta tabelul cu dimensiuni cutii pentru care avem matrite.
  • Cutiute bijuterii, accesorii, marturii de nunta sau alte produse mici. Cutiutele pot fi accesorizate cu panglica sau snur, pe post de maner. De asemenea, cutiutele le putem personaliza la cerere, cu sigla clientului, direct pe material, ca un timbru sec.

Producator ambalaje plastic, ambalaje prajituri, ambalaje torturi, cutii pentru cadouri , caserole pentru prajituri si cutii personalizate.

De asemenea, producem sau personalizam diverse materiale publicitare prin serigrafie, tampografie, tipar, folio, timbru sec, emboss, stantare, perforare, termoformare. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati telefonic sau prin email.

Produse similare...