Cutii muffins, cutii plastic transparent muffins

  • Cutii muffins, cutii plastic transparent muffins
  • cutie-plastic-cupcakes-muffins-702-2

Cutii muffins, cutii plastic transparent muffins Cutii muffins, cutii plastic transparent muffinscutie-plastic-cupcakes-muffins-702-2 Cutii muffins, cutii plastic transparent muffins

Cutii muffins, cutii plastic transparent muffins

Cutia este formata dintr-o cutie din plastic transparent cu dimensiunea 100x100x100mm (model 521) si dintr-o chesa sau suport din carton, pentru protejarea pe timpul transportului, iar insertul are diametrul de 65mm.
Se pot executa, la comanda si alte dimensiuni de cutii din plastic, minim 100buc.
Puteti consulta tabelul cu dimensiuni cutii pentru care avem matrite.

Despre Process Color :

Realizam diverse ambalaje din plastic sau carton, pentru produse alimentare si nealimentare, ca de exemplu:

Ambalaje cadouri pentru produse nealimentare (cosmetice, produse de birotica, aranjamente florale, lumanari, produse decorative, bratari, coliere etc), ambalaje cadouri pentru nunti (in care se introduc marturiile de nunta), ambalaje cadouri pentru evenimente corporate (aniversarea a 20 de ani de la infiintarea firmei, spre exemplu), ambalaje cadouri de Paste, ambalaje cadouri de Craciun, ambalaje cadouri de ziua femeii, ambalaje cadouri pentru Valentine’s Day.
Ambalaje cadouri cu ocazia participarii la targuri si expozitii, ambalaje cadouri pentru angajati, ambalaje cadouri pentru partenerii de afaceri.
Cutii cadouri, din plastic pentru diverse cadouri: decoratiuni, ornamente, accesorii, esarfe etc. Se pot executa si alte modele de cutii, in functie specificatiile clientului.
Cutiute bijuterii, accesoriimarturii de nunta sau alte produse mici. De asemenea, cutiutele le putem personaliza la cerere, cu sigla clientului, direct pe material.

Produse similare...